torstai 13. lokakuuta 2011

Muuttohulinaa ja koulun avajaiset (:

Viimeisiä päiviä väliaikaistiloissa torstaina ja perjantaina 6-7.10 vietettiin muuttohulinan ja koulukuvaushässäkän keskellä. Torstaina rehtori sai vahvistuksen siitä, että pääsemme aloittamaan maanantaina koulun uusituissa tiloissa.

Torstai
Torstai oli täynnä muuttomiehiä ja –laatikoita. Tavaroita siirrettiin uuteen kouluun. Muuton keskellä otettiin myös koulukuvia.





Perjantai

Perjantaina yhä enemmän tavaroista oli jo siirrettynä uusiin tiloihin. Osa oppilaistakin pääsi tutustumaan uuteen saneerattuun Ehnroosiin opettajiensa kanssa. Loppupäivästä muuttohässäkkä alkoi rauhoittumaan ja käytävät tyhjentymään muutettavista tavaroista. Perjantaina jatkettiin myös koulukuvauksia kovaa vauhtia loppuun saakka.


Koulun avajaiset

Maanantai-aamu alkoi avajaisjuhlan järjestelyillä jo kahdeksan aikoihin, kun oppilaita saapui auttamaan juomien kaatamisessa avajaismaljoihin. Avajaismaljan koululle sponsoroi Uudenmaan Rauta- ja Metallivälitys Oy. Avajaismaljan juomana tarjottiin jokaiselle oppilaalle ja opettajalle yksi malja pommac-juomaa.


Juhla aloitettiin noin kello 8.35 rehtorimme Marko Lipposen avajaispuheella. Marko sanoi puheessaan, että tilat ovat nyt hienot ja saneeratut, mutta lopullisen sisällön Ehnroosille annamme me käyttäjät, oppilaat ja henkilökunta.


Rehtorin sanojen jälkeen oli oppilaskunnan hallituksen puheenjohtajan Simo Nuuttilan avajaispuhe. Hän totesi, että olemme selvinneet pitkittyneestä remontista hyvin, ja saamme nyt nauttia uudesta koulurakennuksesta.


Kun puheet oli pidetty, oli aika palkita liikennevisan kolme parasta. Voittajia olivat Hanna Gröndahl 9C, Julia Hakulinen 9C ja Marko Kettunen 9D. He saivat palkinnoksi pyöränlamput ja suklaalevyn.
Palkintojenjaon jälkeen kohotettiin avajaismalja kolminkertaisen eläköönhuudon kera ja samaan aikaan päästettiin uuden Ehnroosin kunniaksi ilmapalloja ilmaan, jotta Ehnroos pääsisi uuteen nousuun kaiken tämän remontin ja sekasorron jälkeen.




Rehtori ja hallituksen puheenjohtaja Simo Nuuttila avasivat virallisesti koulumme käyttöön leikkaamalla sinettinauhan, jonka jälkeen oppilat pääsivät sisälle rehtorin tervetuliaiskättelyn saattamana.




Avajaispäivä jatkui oppilailla ensimmäisten tuntien jälkeen normaalisti uudessa upeassa koulussamme!

Teksti: Saima Halonen 9A ja Malla Harju 9E
Kuvat: Malla Harju 9E


Ehnroosin koulu kiittää avajaisten aloitusmaljan lahjoittanutta Uudenmaan Rauta- ja Metallivälitys Oy:tä, ilmapallot lahjoittanutta Ilmapallokeskusta sekä ilmapallojen heliumin lahjoittanutta AGA:a.